Meer en meer informatie wordt aangereikt via het scherm. Bij de shiftwissel is informatie van de vorige ploeg enkel online te lezen. Administratieve medewerkers missen door het thuiswerk het informele overleg aan de koffiemachine. De overvloed aan data die ter beschikking komt moet multidisciplinair besproken en gebruikt worden. Luistervaardigheden, constructief samenwerken en assertiviteit zijn cruciale skills voor alle medewerkers.

Daarnaast zal een digitalisering ook de manier van leidinggeven beïnvloeden. Niet alleen de leider-op-afstand moet zijn weg vinden in het motiveren en aansturen van zijn online-medewerkers maar ook de ploegbaas moet zijn weg vinden in het omgaan met tablets binnen zijn team of de herschikking van het takenpakket van de collega’s na een robotisering. Hoe kan de leidinggevende in zijn team de weerstand tegen de automatisering aanpakken? Hoe betrokkenheid creëren van alle teamleden? 

Schrijf je medewerker of leidinggevende in op een opleiding om hen hierbij te helpen en krijg een tussenkomst van Alimento.

Contacteer voor meer info

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blijf op de hoogte

Voedingsbedrijven

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven