Inhoud:

Tijdens de workshop ‘Food Pairing’ wordt het concept van food pairing of flavour pairing uiteengezet en wordt de wetenschappelijke basis ervan kritisch geëvalueerd.

Enkele voorbeelden van zogenaamde ‘trees’ met succesvolle combinaties van ingrediënten worden gepresenteerd.

Het belang van food pairing voor succesvolle productontwikkelingen in de voedingsindustrie en in de gastronomie komt aan bod. 


Doelgroep:

  • leerkrachten voeding 
  • leerkrachten die in hun lesprogramma voeding of deelaspecten ervan behandelen (studiedomeinen Voeding&Horeca, Maatschappij&Welzijn) 


Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Locatie
virtuele cursus
Referentie
408960
Prijs
GRATIS voor leerkrachten

De prijs varieert naargelang het paritair comité (PC) van de werknemer en de grootte van het bedrijf:
- PC 118/220 + bedrijf met minder dan 100 werknemers: gratis
- PC 118/220 + bedrijf met 100 werknemers of meer (of maakt deel uit van een ondernemingsgroep met meer dan 100 werknemers): € 150 per deelnemer per dag (halve dag = € 75,00)
- PC 200: enkel gratis voor voedingsspecifieke opleidingen (volgens de voorwaarden van CEVORA)
- Alle andere PC: € 350 per deelnemer per dag (halve dag = € 175,00)
Tijdsduur
3:00
Startdatum
13/01/2026
Datums
13/01/2026
Uren
13:00 - 16:00
Aantal inschrijvingen
0/15
Lesgevers
SENSTECH vzw

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

Contact Alimento

Geert Van Bever

Adviseur onderwijs
0473 796 094
Terug naar boven