Samenvatting
In de SCA Roasting (Professional) training leer je de chemie van groene koffie kennen en de veranderingen van de koffieboon tijdens het brandproces. Reguleren van bitterheid en ontwikkelen van zuren tijdens het brandproces komen eveneens aan bod.

Pratique

Lieu
Koffieschool, Koningin Wilhelminalaan 5, 3527 LA Utrecht
Référence
IPV/242/43/2102/86904/01
Intervention
150 EUR/dag/dlnr (max 450/dag/dlnr voor 3 dlnrs)
Date de début
Raadpleeg kalender lesgever
Formateurs
De Koffieschool
Infos pratiques
Coûts salariaux - CEP

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Contact Alimento

Cette formation peut être organisée sur mesure pour votre entreprise.

Ivo Francken

Adviseur voedingstechnologie
0476 91 08 33
Retour vers le haut