Samenvatting
Inleidend inzicht over koffie en de basisvaardigheden die je als barista nodig hebt. Volgens de SCA-kwaliteitsstandaarden leer je molens afstellen, espresso’s bereiden en techniek voor melktextuur en latte art te creëren. Je neemt de regels rond hygiëne, veiligheid en klantenservice onder de loep.

Pratique

Lieu
Cuperus koffiebranderij – Clara Snellingsstraat 152, 2100 Deurne
Référence
IPV/242/43/2102/86876/01
Intervention
150 EUR/dag/dlnr (max 450/dag/dlnr voor 3 dlnrs)
Date de début
Raadpleeg kalender lesgever
Formateurs
Cuperus Koffie
Coûts salariaux - CEP

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Contact Alimento

Cette formation peut être organisée sur mesure pour votre entreprise.

Ivo Francken

Adviseur voedingstechnologie
0476 91 08 33
Retour vers le haut