Hoe breng ik als eerstelijnsverantwoordelijke onze voedselveiligheidscultuur over aan de mensen op de werkvloer met toegepaste communicatietechnieken (online)
Leer communicatievaardigheden om voedselveiligheid uit te dragen op de werkvloer. Met behulp van goede communicatietechnieken kan er actief meegewerkt worden aan een goede voedselveiligheidscultuur!
De prijs varieert naargelang het paritair comité (PC) van de werknemer en de grootte van het bedrijf:
- PC 118/220 + bedrijf met minder dan 100 werknemers: gratis
- PC 118/220 + bedrijf met 100 werknemers of meer: € 150 per deelnemer per dag (halve dag = € 75)
- PC 200: enkel gratis voor voedingsspecifieke opleidingen die ook gratis voor werknemers uit PC 118 en 220 in open aanbod georganiseerd worden (volgens de voorwaarden die met CEVORA afgesproken werden)
Durée
16 uur, geen VOV
Date de début
12/12/2024
Dates
12/12/2024, 13/12/2024
Heures
09h00-17h00, Inclusief koffie, Inclusief lunch
Nombre d'inscriptions
3/10
Formateurs
Jan Dijkmans (Novare bvba)
Karin Vantilt (Quality Coaching)
Coûts salariaux - CEP
Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)
KMO-Portefeuille
Deze opleiding komt in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.
IPV vzw (Alimento) is geregistreerd bij het Vlaams Gewest als dienstverlener voor de KMO-portefeuille voor Opleidingen onder registratienummer DV.0109088.