Samenvatting
Tijdens deze workshop bierbrouwen wordt er samen met de lesgever en de brouwer des huizes gebrouwen. Brouwen in een microbrouwerij is nog weinig geautomatiseerd waardoor je gemakkelijker inzicht verwerft hoe het brouwproces volledig in mekaar zit.

Pratique

Lieu
brouwerij Van Den Bossche, St-Lievensplein, 9550 Herzele
Référence
IPV/241/43/2102/82939/01
Intervention
150 EUR/dag/dlnr (max 450/dag/dlnr voor 3 dlnrs)
Date de début
17/06/2024
Dates
17/06/2024
Heures
06:00-16:00
Formateurs
Brombeer Compagnie BV
Coûts salariaux - CEP

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Contact Alimento

Cette formation peut être organisée sur mesure pour votre entreprise.

Ivo Francken

Adviseur voedingstechnologie
0476 91 08 33
Retour vers le haut