Samenvatting
Krijg het nodige inzicht voor implementatie, meting en/of continue verbetering van ‘food safety culture’. Ook wordt dieper op het whistleblower-concept ingegaan: wie als vertrouwenspersoon aanstellen, hoe opvolgen en hoe registreren?
S'inscrire à cette formation

Pratique

Lieu
Van der Valk Hotel Nazareth
Autostrade E17 - 9810 NAZARETH (Tel 09/385 60 83)
Référence
IPV/242/41/0174/83917/01
Prix
De prijs varieert naargelang het paritair comité (PC) van de werknemer en de grootte van het bedrijf:
- PC 118/220 + bedrijf met minder dan 100 werknemers: gratis
- PC 118/220 + bedrijf met 100 werknemers of meer: € 150 per deelnemer per dag (halve dag = € 75)
- PC 200: enkel gratis voor voedingsspecifieke opleidingen die ook gratis voor werknemers uit PC 118 en 220 in open aanbod georganiseerd worden (volgens de voorwaarden die met CEVORA afgesproken werden)
Durée
8 uur, geen VOV
Date de début
26/11/2024
Dates
26/11/2024
Heures
09u00-17u00, lunch inbegrepen
Nombre d'inscriptions
3/12
Formateurs
Sophie Van Ranst (Eva Moens Consult BV)
Coûts salariaux - CEP

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

IPV vzw (Alimento) is geregistreerd bij het Vlaams Gewest als dienstverlener voor de KMO-portefeuille voor Opleidingen onder registratienummer DV.0109088.

Contact Alimento

Cette formation peut être organisée sur mesure pour votre entreprise.

Tom De Cock

Adviseur
0474/575846
Retour vers le haut