Samenvatting
Innovatie en productontwikkeling zijn de spil van een voedingsbedrijf. Door nieuwe producten te creëren en bestaande te verbeteren vergroot je de marktpositie van je bedrijf en product. Hoe kom je efficiënt tot succesvolle nieuwe producten?

Doelgroep

R&D, productontwikkelaars, kwaliteitsverantwoordelijken betrokken bij het ontwikkelen en herformuleren van producten en het opvolgen van projecten in de voedingsindustrie.



Doelstelling

Expertise op het gebied van productontwikkeling versterken en verbreden, waardoor met meer succes en efficiënter geïnnoveerd kan worden.



Inhoud

  • vereisten van de IFS-norm & BRC-norm
  • vereisten wetgeving (additieven, claims,..)
  • praktische aanpak: ontwikkeling en herformulatie van recepturen

projectopvolging en verschillende fases innovatieproces

  • trends & innovatie met praktijkvoorbeelden van nieuwe producten, grondstoffen en concepten in de markt


De opleiding gaat door vanaf 5 deelnemers.


Duur

½ dag


Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Locatie
Hotel Van der Valk (Drongen)
Baarleveldstraat 2 - 9031 DRONGEN (Tel 09 22 674 32)
Referentie
IPV/242/41/2101/80582/01
Prijs
De prijs varieert naargelang het paritair comité (PC) van de werknemer en de grootte van het bedrijf:
- PC 118/220 + bedrijf met minder dan 100 werknemers: gratis
- PC 118/220 + bedrijf met 100 werknemers of meer (of bedrijf dat behoort tot een groep met in totaal 100 werknemers of meer): € 150 per deelnemer per dag (halve dag = € 75)
- PC 200: enkel gratis voor opleidingen voedselveiligheid en voedingstechnologie (volgens de voorwaarden van CEVORA)
Tijdsduur
3 uur, geen VOV
Datums
nog te bepalen
Uren
09h30-12h30, Inclusief koffie
Aantal inschrijvingen
1/15
Lesgevers
Katrien Volkaert (AMNorman BV)
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

Contact Alimento

Deze opleiding kan ook op maat van uw bedrijf worden georganiseerd.

Ivo Francken

Adviseur voedingstechnologie
0476 91 08 33
Terug naar boven