Samenvatting
Innovatie en productontwikkeling zijn de spil van een voedingsbedrijf. Door nieuwe producten te creëren en bestaande te verbeteren vergroot je de marktpositie van je bedrijf en product. Hoe kom je efficiënt tot succesvolle nieuwe producten?
S'inscrire à cette formation

Pratique

Lieu
Hotel Van der Valk (Drongen)
Baarleveldstraat 2 - 9031 DRONGEN (Tel 09 22 674 32)
Référence
IPV/242/41/2101/80582/01
Prix
De prijs varieert naargelang het paritair comité (PC) van de werknemer en de grootte van het bedrijf:
- PC 118/220 + bedrijf met minder dan 100 werknemers: gratis
- PC 118/220 + bedrijf met 100 werknemers of meer (of bedrijf dat behoort tot een groep met in totaal 100 werknemers of meer): € 150 per deelnemer per dag (halve dag = € 75)
- PC 200: enkel gratis voor opleidingen voedselveiligheid en voedingstechnologie (volgens de voorwaarden van CEVORA)
Durée
3 uur, geen VOV
Dates
nog te bepalen
Heures
09h30-12h30, Inclusief koffie
Nombre d'inscriptions
1/15
Formateurs
Katrien Volkaert (AMNorman BV)
Coûts salariaux - CEP

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

Contact Alimento

Cette formation peut être organisée sur mesure pour votre entreprise.

Ivo Francken

Adviseur voedingstechnologie
0476 91 08 33
Retour vers le haut