Samenvatting
Traditioneel wordt hop al eeuwenlang gebruikt om de microbiële en smaakstabiliteit van bier te beïnvloeden. Hop, in al zijn vormen, wordt in detail bekeken om zo verder te gaan tot de diverse mogelijkheden van hopadditie, elk met zijn voor- en nadelen, en met focus op dryhopping.

Pratique

Lieu
’t Hoppecruyt, Provenplein 69, 8972 Poperinge
Référence
IPV/242/43/2102/82942/01
Intervention
75 EUR/halve dag/dlnr (max 225/have dag voor 3 dln
Date de début
07/09/2024
Dates
07/09/2024
Heures
13:30-17:30
Formateurs
Brombeer Compagnie BV
Coûts salariaux - CEP

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Contact Alimento

Cette formation peut être organisée sur mesure pour votre entreprise.

Ivo Francken

Adviseur voedingstechnologie
0476 91 08 33
Retour vers le haut