Samenvatting
Een hectische periode in de brouwerij kan al snel eindigen in het verwaarlozen van voorraadfiches, brouw- & e-AD-aangiftes, leeggoed, werkregisters, lotnummers,… Deze opleiding brengt duidelijkheid in de vaak verwarrende verplichte materie.

Doelgroep
Verantwoordelijken voor de administratie of kwaliteit binnen een brouwerij of stokerij.

Doelstelling
Onze sprekers proberen om je op een vlotte manier op weg te helpen bij het legaal brouwen van je alcohol voor commerciële doeleinden.

Voorkennis
Voorkennis is niet vereist.

Inhoud

  • intro: administratie in de brouwerij, Peter Croonenberghs (Brombeercompagnie)
  • voedselveiligheid, Stijn Hermans (FAVV)
  • accijnswetgeving: theorie en praktijk, Peter Croonenberghs (Brombeercompagnie) en Laurens Roelens (Douano)
  • Q&A

Duur
½ dag

Inschrijven
Inschrijven

Praktisch

Locatie
Brouwerij ’t Verzet, Grote Leiestraat 117, 8570 Anzegem
Referentie
IPV/242/43/2102/86831/01
Tussenkomst
75 EUR/halve dag/dlnr (max 225/have dag voor 3 dln
Startdatum
10/10/2024
Datums
10/10/2024
Uren
18:30-21:30
Lesgevers
Brombeer Compagnie BV
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Contact Alimento

Deze opleiding kan ook op maat van uw bedrijf worden georganiseerd.

Ivo Francken

Adviseur voedingstechnologie
0476 91 08 33
Terug naar boven