Samenvatting
Een hectische periode in de brouwerij kan al snel eindigen in het verwaarlozen van voorraadfiches, brouw- & e-AD-aangiftes, leeggoed, werkregisters, lotnummers,… Deze opleiding brengt duidelijkheid in de vaak verwarrende verplichte materie.
Doelgroep
Verantwoordelijken voor de administratie of kwaliteit binnen een brouwerij of stokerij.
Doelstelling
Onze sprekers proberen om je op een vlotte manier op weg te helpen bij het legaal brouwen van je alcohol voor commerciële doeleinden.
Voorkennis
Voorkennis is niet vereist.
Inhoud
- intro: administratie in de brouwerij, Peter Croonenberghs (Brombeercompagnie)
- voedselveiligheid, Stijn Hermans (FAVV)
- accijnswetgeving: theorie en praktijk, Peter Croonenberghs (Brombeercompagnie) en Laurens Roelens (Douano)
- Q&A
Duur
½ dag
Inschrijven
Inschrijven