Samenvatting
Deze basisopleiding geeft een opfrissing van de achtergrondkennis inzake allergenen: wetgeving, ziektebeeld, etiketteringsverplichting.

Doelgroep
Kwaliteits- en verpakkingsverantwoordelijken werkzaam in een maalderij.

Doelstelling
Basiskennis van allergenen management.

Inhoud

Inleiding

  • allergenen
  • voedselallergie vs. voedselintolerantie
  • wetgeving

Etikettering

  • aanwezige allergenen
  • PAL
  • claims
  • B2B vs B2C etikettering
  • PFDS

Dit is de basis opleiding.
Je kan aansluitend ook de gevorderden opleiding volgen. Hier moet je je apart voor inschrijven.
De opleiding gaat door vanaf 3 deelnemers.

Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Locatie
Online
Referentie
IPV/242/41/0169/80992/01
Prijs
De prijs varieert naargelang het paritair comité (PC) van de werknemer en de grootte van het bedrijf:
- PC 118/220 + bedrijf met minder dan 100 werknemers: gratis
- PC 118/220 + bedrijf met 100 werknemers of meer (of bedrijf dat behoort tot een groep met in totaal 100 werknemers of meer): € 150 per deelnemer per dag (halve dag = € 75)
- PC 200: enkel gratis voor opleidingen voedselveiligheid en voedingstechnologie (volgens de voorwaarden van CEVORA)
Tijdsduur
3 uur, geen VOV
Datums
nog te bepalen
Uren
van 9u tot 12u
Aantal inschrijvingen
0/20
Lesgevers
Sarah Laenen (Eva Moens Consult BV)
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

Contact Alimento

Deze opleiding kan ook op maat van uw bedrijf worden georganiseerd.

Ivo Francken

Adviseur voedingstechnologie
0476 91 08 33
Terug naar boven