Doelgroep
Alle medewerkers en/of leden van het HACCP-team van slachthuizen en uitsnijderijen die de HACCP-systematiek onder de knie moeten krijgen.
Doelstelling
Deze cursus heeft als doel de historiek én verschillende systematieken van HACCP nader toe te lichten.
Inhoud
- historiek HACCP
- overzicht van de diverse HACCP-stappenplannen
- theoretische toelichting van de verscheidene ’stappen’
- toelichting van de diverse ‘methodieken’ inzake gevarenanalyse: beslissingsboom, KxE, …
- praktijk-oefeningen
Deze opleiding gaat door vanaf 5 inschrijvingen. Schrijf je in en wij nemen contact op om een datum te bepalen.
Methode
Een interactieve en pragmatische aanpak (tips & tricks uit de praktijkervaring van de lesgeefster) gecombineerd met ervaringsuitwisseling tussen de cursisten.
Prijs
- gratis voor kleine bedrijven (minder dan 100 werknemers)
- € 150 per deelnemer per dag voor een bedrijf met 100 werknemers of meer, of dat behoort tot een groep die in totaal 100 werknemers telt
- geen werknemer of patroon uit paritair comité 118 of 220: € 350