Wil je samen met 350 andere geïnteresseerden deelnemen? Op 18, 19 en 21 februari zijn er nog plaatsen vrij!
Tijdens deze demonstratie leer je de invloeden kennen van desem op kwaliteit, smaak en uitzicht van een eindproduct. Je leert ook diverse toepassingen met desem bereiden: speltbroodjes, Pain Pilatus, ciabatta met olijven en tomaten, zonnebloempittenbrood, stollen met suiker of rozijnen, …
Marcel Ammon is een gerenommeerd meesterbakker van de Zwitserse Richemontschool, die met plezier zijn expertise met je deelt.
Schrijf je in op 18, 19 of 21 februari.
Locatie: Sint-Pieters-Leeuw. Deelname is gratis (voorwaarden zie website).
Tijdens deze demonstratie leer je de invloeden kennen van desem op kwaliteit, smaak en uitzicht van een eindproduct. Je leert ook diverse toepassingen met desem bereiden: speltbroodjes, Pain Pilatus, ciabatta met olijven en tomaten, zonnebloempittenbrood, stollen met suiker of rozijnen, …
Marcel Ammon is een gerenommeerd meesterbakker van de Zwitserse Richemontschool, die met plezier zijn expertise met je deelt.
Schrijf je in op 18, 19 of 21 februari.
Locatie: Sint-Pieters-Leeuw. Deelname is gratis (voorwaarden zie website).