In deze nieuwsbrief:
> Master Baker uit Zwitserland geeft demonstratie sierdegen
> Gebak, ijs en chocolade: leer decoratietechnieken bij Patrick Aubrion
> Nieuw opleidingsaanbod 2012
  IPV
 
  IPV Nieuwsbrief Bakkers   Januari 2012  
 
Master Baker uit Zwitserland geeft demonstratie sierdegen

IPV organiseert een demonstatie broodsierstukken door Master Baker Marcel Ammon, een gerenommeerd docent van het Richemont Kompetenzzentrum uit Luzern (Zwitserland). Hij zal vooral technieken aanleren voor het vervaardigen van broodsierstukken uit gistdeeg.

80 personen kunnen deze demonstratie bijwonen.

Gebak, ijs en chocolade: leer decoratietechnieken bij Patrick Aubrion
Tijdens deze workshops leer je nieuwe decoratietechnieken. Samen met de lesgever zal er in groep gewerkt worden rond thema’s zoals Pasen, zomer, kinderen en eindejaar. Elke workshop “Gebak, ijs en chocolade” duurt 1 dag.

Lesgever Patrick Aubrion heeft een ruime expertise en won al tal van prijzen, zoals de “Trophée Jacques Say”, “Best European Cake” en “Mérite Artistique”.
Vragen
IPV vzw Birminghamstraat 225
1070 Anderlecht
Guido Devillé
tel: 0478 278 496
fax: 02 52 88 940
web: bakkers.ipv.be
guido.deville@ipv.be
 
 
  Colofon - © 2012 IPV - IPV Nieuwsbrief is een gratis uitgave van IPV vzw. Overname van artikels kan enkel na schriftelijke toelating van IPV. U wenst de IPV nieuwsbrief niet langer te ontvangen? Schrijf u uit. Opgelet: hiermee schrijft u zich enkel uit voor de IPV Nieuwsbrief. Wenst u ook geen mailings en uitnodigingen meer te ontvangen? Breng ons op de hoogte.