De opvolgmodules zijn bedoeld voor iedereen die graag dieper ingaat op bepaalde onderdelen van autocontrole.
Module 1: GMP
Uw reinigingsplan, onderhoudsplan, persoonlijke hygiënerichtlijnen en alle belangrijke werkmethodes opgesteld met directe begeleiding. Kortom: hoe krijgt u alles in orde om een controle te trotseren?
Module 2: Productinformatie, traceerbaarheid
Volgende vragen komen onder andere aan bod tijdens deze workshop: Wat zijn de vereisten van een goede leverancier? Wat moet je controleren op moment van ontvangst? Welke informatie moet er op een etiket? Welke zijn de nodige gegevens om de traceerbaarheid te garanderen? Wat moet er gebeuren wanneer eindproducten een gevaar kunnen inhouden voor de consument?...
Module 3: HACCP
U krijgt een HACCP handboek dat u stap voor stap leert vertalen op maat van uw bakkerij. U verwerft meer inzicht in de verschillende "gevaren" m.b.t. voedselveiligheid én vooral: u leert deze gevaren op een correcte manier beheersen. U krijgt een duidelijk overzichtvan de HACCP richtlijnen.
Inschrijven doet u via de website bakkers.ipv.be.
Module 1: GMP
Uw reinigingsplan, onderhoudsplan, persoonlijke hygiënerichtlijnen en alle belangrijke werkmethodes opgesteld met directe begeleiding. Kortom: hoe krijgt u alles in orde om een controle te trotseren?
18 & 25/05/2011 | 13u - 17u | Aalst |
1 & 15/06/2011 | 13u - 17u | Hasselt |
Module 2: Productinformatie, traceerbaarheid
Volgende vragen komen onder andere aan bod tijdens deze workshop: Wat zijn de vereisten van een goede leverancier? Wat moet je controleren op moment van ontvangst? Welke informatie moet er op een etiket? Welke zijn de nodige gegevens om de traceerbaarheid te garanderen? Wat moet er gebeuren wanneer eindproducten een gevaar kunnen inhouden voor de consument?...
18 & 25/05/2011 | 13u - 17u | Aalst |
1 & 15/06/2011 | 13u - 17u | Hasselt |
Module 3: HACCP
U krijgt een HACCP handboek dat u stap voor stap leert vertalen op maat van uw bakkerij. U verwerft meer inzicht in de verschillende "gevaren" m.b.t. voedselveiligheid én vooral: u leert deze gevaren op een correcte manier beheersen. U krijgt een duidelijk overzichtvan de HACCP richtlijnen.
22 & 29/06/2011 | 13u - 17u | Aalst |
20 & 27/06/2011 | 13u - 17u | Hasselt |
Inschrijven doet u via de website bakkers.ipv.be.