In deze nieuwsbrief:
> Opleiding in de sector-CAO: nieuwe gids informeert over de verplichtingen en het opleidingsoverleg
> Teamleren versterkt teamwerk. Hoe pakt Brouwerij Martens teamleren aan?
> Uitnodiging seminarie op 20/11/2014: Stressbeleid in voedingsbedrijven
> Eerste Food@Work Live was een succes - een verslag
  IPV
          
  IPV Nieuwsbrief   november 2014  
 
De sector-CAO bevat een aantal verplichtingen over opleiding. Om zowel werknemersafgevaardigden als bedrijven hierover te informeren heeft IPV een gids opgesteld. Daarnaast biedt de gids nuttige tips over opleidingsoverleg.
Welke verplichtingen rond opleiding omvat de sector-CAO?
Meer rendement. Iedere ondernemer droomt ervan. Brouwerij Martens doet méér dan dromen en schakelt zijn special forces in. Een werkgroep van ‘eigen’ medewerkers die hun kennis delen om hun teamwerk te versterken. Resultaat? In amper drie maanden tijd groeide de productie met 5 procent. Krijgt u er ook dorst van?
Iedere organisatie wordt op een of andere manier geconfronteerd met werkstress. Maar wat is werkstress eigenlijk? Welk beleid kan je als bedrijf uitbouwen om stress zo goed mogelijk te voorkomen?
Food@Work Live wil de voedingssector in the picture zetten bij studenten en werkzoekenden. Met driehonderd bezoekende leerlingen en honderd jobs in de aanbieding werd de eerste Food@Work Live afgelopen oktober een succes.
Extra
Vacatures Foodtechnologists
Op zoek naar voedingstechnologen met een passie voor voeding? Plaats gratis uw vacatures op www.foodtechnologists.be.
Vragen
IPV vzw
Birminghamstraat 225
1070 Anderlecht
tel: 02 52 88 930
fax: 02 52 88 940
www.ipv.be - info@ipv.be
 
 
  Colofon - © 2014 IPV - IPV Nieuwsbrief is een gratis uitgave van IPV vzw. Overname van artikels kan enkel na schriftelijke toelating van IPV. U wenst de IPV nieuwsbrief of andere mailings niet langer te ontvangen? Schrijf u uit.