Schrijf uw werknemers nu al in voor een of meerdere opleidingen uit ons aanbod voor het 2de semester 2014.
Enkele nieuwe opleidingen:
- Praktijk van de gisting
- Hoe voorbereiden op een FAVV inspectie
- Uitwerken van een monstername en analyseplan
- Nutritionele etikettering: wat en hoe?
Surf naar www.ipv.be/zoek en kies uw rubriek: voedselveiligheid en kwaliteit, voedingstechnologie, veiligheid en welzijn, persoonlijke vaardigheden, milieu, ...
VINTO is een initiatief in samenwerking met andere industriële sectorfondsen waarbij leerkrachten uit het technisch onderwijs opleiding geven aan uw werknemers. Leren van elkaar, dat is het basisprincipe. Bovendien komen de VINTO-opleidingen in aanmerking voor een financiële tussenkomst van IPV. Maak kennis met deze nieuwe partner.
Voedselverlies: het komt voor in de beste ondernemingen. FEVIA Vlaanderen ging na hoeveel er verloren gaat: gemiddeld 2,4%. Een economisch én maatschappelijk probleem, waar u misschien zelf wat aan kunt doen. Hoe redt u voedsel uit de vuilnisbak?
Een stevig hr-beleid: het is voor elk bedrijf een fikse uitdaging. Maar snelle groeiers hebben het nog moeilijker. Hun hr-beleid hinkt vaak achterop omdat alle aandacht naar de corebusiness gaat. Dat ondervond ook Confiserie Vandenbulcke. De chocolatier kon er geen chocolade van maken, en riep de hulp in van IPV. Hoe kreeg Vandenbulcke zijn hr op kruissnelheid?
|
|
Agenda
Clean label voeding : less is more ?
ie-net, de community van ingenieurs, organiseert een studieavond over Clean label.
23 oktober 2014, 16.30 u
Plaats : ILVO , Melle
Meer info
Food@Work Live
Op 23 en 25 oktober vindt een eerste interactieve job- en opleidingsbeurs voor de West- en Oost-Vlaamse voedingsindustrie plaats.
Neem ook deel! www.foodatworklive.be
Vacatures Foodtechnologists
|