- De Belgische garnaal weer opgevist
- Coaching voor trajectbegeleiders en leerkrachten (3 halve dagen)
- Bacteriën in levensmiddelen: onder de loep genomen
- S(t)imulerend kiezen: interactieve quiz over de kennis van de bedrijfswereld
- Actuele inzichten in lactose- en glutenintolerantie
- ... en nog veel meer
Het volledige aanbod is beschikbaar op onderwijs.ipv.be/leerkrachten
Voedingsleer is een boek geschikt voor de eerste en tweede graad van het BSO en TSO. Met o.a. het belang van gezonde voeding, voedingsmiddel & voedingsstof, voedings- & energiewaarde, additieven, de actieve voedingsdriehoek, warenwetgeving & het etiket. De uitgave kan losbladig gebruikt worden.
Bestellen: info@mjPublishing.be, met vermelding van ISBN nummer 978-90-78715-76-4; www.mjPublishing.be, tel: 03 385 92 78. Kostprijs: 15 euro.
Mickaël Chesnouard is internationaal erkend voor zijn opleidingen bakkerij. Hij deelt zijn technologische kennis van het bladerdeeg en toont ons nieuwe creaties. Voor leerlingen en leerkachten uit de 3de graad bakkerij.
Puratos – dinsdag 17 t.e.m. vrijdag 20 november 2015, van 9u30 tot 15u30.
Reserveren
|
|
Agenda
TA-dag Jaarlijks informatie-moment voor TA’s en TAC’s.
Ter Groene Poorte
Vrij 20/11/15, 9-14u
Meer info
Extra
Beroepen en hun competenties: beroepskwalificaties relevant voor voedingsbedrijven kan je raadplegen op foodatwork.info.
Opleidingsaanbod op papier? Dat kan. Stuur een mail naar Sofie Wydoodt en je ontvangt onze brochure enkele dagen later.
IPV wenst je van harte een fijne zomertijd!
|