Onze voeding in 2020
Waarom gaan we stoomkoken? En worden straks onze traditionele Belgische frietjes helemaal niet meer in de olie gefrituurd?
Kortrijk - maandag 16 maart 2015, 9u00 - 16u00
Kortrijk - maandag 16 maart 2015, 9u00 - 16u00
Het voedingsetiket volgens de wet
Uitgebreide bespreking van de wetgeving van levensmiddelen, aangevuld met concrete voorbeelden. Breng dus zeker praktijkvoorbeelden mee om tijdens de opleiding de etiketinhoud te bepalen
Antwerpen - donderdag 26 maart 2015, 9u00 - 16u00
Antwerpen - donderdag 26 maart 2015, 9u00 - 16u00
Zuiderse broden
Ciabatta, fougasse, Turkse en Marokkaanse broden, focaccia, assortiment BBQ-broodjes,... Actieve workshop o.l.v. Ludovic Deblauwe.
Lebbeke - dinsdag 21 april 2015, 9u00 - 15u30
Lebbeke - dinsdag 21 april 2015, 9u00 - 15u30