De paradox van light producten
Helpen light producten effectief om af te slanken of obesitas te vermijden? En is het ook aangewezen voor kinderen?
Dinsdag 6/05/2014 van 9.00u tot 16.00u – Zoutleeuw
Interne auditor HACCP voor scholen
Wat is HACCP, IFS, BRC, ISO 22000? Het volledige auditproces, van planning en voorbereiding tot rapportering en opvolging van verbeteracties.
Donderdag 8/05/2014 van 9.00u tot 16.00u – Herk-de-Stad
Onze voeding in 2020
Nieuwe technieken in de industriële keuken: Wat is superkritische CO2 en wat kan je er mee doen? Wat verstaan we onder cryogeen vriezen of IQF?
Dinsdag 13/05/2014 van 9.00u tot 16.00u – Kortrijk
Helpen light producten effectief om af te slanken of obesitas te vermijden? En is het ook aangewezen voor kinderen?
Dinsdag 6/05/2014 van 9.00u tot 16.00u – Zoutleeuw
Interne auditor HACCP voor scholen
Wat is HACCP, IFS, BRC, ISO 22000? Het volledige auditproces, van planning en voorbereiding tot rapportering en opvolging van verbeteracties.
Donderdag 8/05/2014 van 9.00u tot 16.00u – Herk-de-Stad
Onze voeding in 2020
Nieuwe technieken in de industriële keuken: Wat is superkritische CO2 en wat kan je er mee doen? Wat verstaan we onder cryogeen vriezen of IQF?
Dinsdag 13/05/2014 van 9.00u tot 16.00u – Kortrijk