Hoe maak je een etiket op basis van een receptuur en technische fiches van grondstoffen? Dat ook nog eens voldoet aan de nieuwe Europese wetgeving over etikettering?
Voedingsproducten in de supermarkt maar ook bij de bakker en slager moeten vanaf eind 2014 voldoen aan strengere regels. Informatie over allergenen en voedingswaarden moeten ook op bakkerij- en slagerijproducten duidelijk zijn voor de consument.
Opleiding "Etikettering van levensmiddelen"
18/04/2013, 9-16u
Hotech Oostende (naast het station)
Wil je deelnemen? Schrijf je nu in.
Vergeet je receptuur en technische fiches niet mee te nemen!
Voedingsproducten in de supermarkt maar ook bij de bakker en slager moeten vanaf eind 2014 voldoen aan strengere regels. Informatie over allergenen en voedingswaarden moeten ook op bakkerij- en slagerijproducten duidelijk zijn voor de consument.
Opleiding "Etikettering van levensmiddelen"
18/04/2013, 9-16u
Hotech Oostende (naast het station)
Wil je deelnemen? Schrijf je nu in.
Vergeet je receptuur en technische fiches niet mee te nemen!