Zoek een opleiding

Meer
419 opleidingen gevonden

Sorteer

bekijk opleiding

5 S: fundament van uw voedselveiligheidssysteem (online)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Deze opleiding situeert het belang van 5S, biedt kennis inzake de 5S-methodiek en belicht de valkuilen bij het starten met 5S.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Advanced Master of Science in Sustainable Food Packaging

(1)
Duurzaamheid
Deze Advanced Master of Science in Sustainable Food Packaging omvat 60 studiepunten en benadert het duurzaam verpakken van levensmiddelen op een holistische wijze. Het programma is modulair opgebouwd. Studenten worden slechts 1 dag per week op de campus verwacht.
Opleidingscentra
Universiteit Gent
bekijk opleiding

Advanced Master of Science in Sustainable Food Packaging

(1)
Voedingstechnologie
Deze Advanced Master of Science in Sustainable Food Packaging omvat 60 studiepunten en benadert het duurzaam verpakken van levensmiddelen op een holistische wijze. Het programma is modulair opgebouwd. Studenten worden slechts 1 dag per week op de campus verwacht.
Opleidingscentra
Universiteit Gent
bekijk opleiding

Aerobe afvalwaterzuivering

(1)
Duurzaamheid
In deze opleiding wordt aandacht besteed aan de basis chemisch/fysische parameters die vaak gebruikt worden bij afvalwaterbehandeling. Niet alleen de basisprincipes van aërobe afvalwaterzuivering, maar ook de opvolging, het proces en de mogelijke oorzaken en beheersing van calamiteiten.
Opleidingscentra
Seureca Industrial Water Services nv
bekijk alle opleidingen

Aerobe afvalwaterzuivering

(2)
Milieu
In deze opleiding wordt aandacht besteed aan de basis chemisch/fysische parameters die vaak gebruikt worden bij afvalwaterbehandeling. Niet alleen de basisprincipes van aërobe afvalwaterzuivering, maar ook de opvolging, het proces en de mogelijke oorzaken en beheersing van calamiteiten.
Opleidingscentra
Seureca Industrial Water Services nv
WITTEVEEN+BOS BELGIUM NV
bekijk opleiding

Afvalwaterhergebruik

(1)
Duurzaamheid
Kennismaken met de verschillende procesparameters die nodig zijn om een omgekeerde osmose-installatie op te volgen, eventuele problemen op te lossen en de werking ervan te optimaliseren.
Opleidingscentra
Seureca Industrial Water Services nv
bekijk alle opleidingen

Afvalwaterhergebruik

(2)
Milieu
Kennismaken met de verschillende procesparameters die nodig zijn om een omgekeerde osmose-installatie op te volgen, eventuele problemen op te lossen en de werking ervan te optimaliseren.
Opleidingscentra
Seureca Industrial Water Services nv
WITTEVEEN+BOS BELGIUM NV
bekijk opleiding

AI in de voedingsindustrie: what’s up and what’s coming?

(1)
Voedingstechnologie
Tijdens dit thematische event staan de mogelijkheden en toepassingen van artificiële intelligentie in de voedingsindustrie centraal. In een namiddag leer je waar artificiële intelligentie vandaag staat en wat er noodzakelijk is om tot concrete toepassingen te komen.
Opleidingscentra
Flanders' Food
bekijk alle opleidingen

Allergenen deel 3: allergenen workshop risicobeheersing kruiscontaminatie adhv vital 4.0

(2)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Indien u na deel 2 van allergenenmanagement nog verder wil gaan en bepaalde kruiscontaminatie in kaart wil brengen wordt er in deze cursus een praktische workshop gegeven voor de berekening van kruiscontaminaties volgens vital 4.0. proces.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Allergenen management in een maalderij (basis)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Deze basisopleiding geeft een opfrissing van de achtergrondkennis inzake allergenen: wetgeving, ziektebeeld, etiketteringsverplichting.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Allergenen management in een maalderij (gevorderden)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Deze gevorderden opleiding geeft een overzicht van de wettelijke en commerciële eisen. Het geeft een overzicht van de analysemethoden en behandelt de effecten matrix.
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Allergenen: allergenenmanagement in de praktijk

(3)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Hoe voeren we een risicoanalyse uit? Wat zijn de pijlers? Hoe bouwen we dit op in de praktijk? Hoe zorgen we ervoor dat we via een goed werkend allergenenmanagementsysteem steeds correcte allergeneninformatie ter beschikking stellen van de klant?
Opleidingscentra
Terug naar boven