Zoek een opleiding

Meer
7 opleidingen gevonden.
bekijk opleiding

Basiscursus zuiveltechnologie voor bedienden (BCZ)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
De verschillende processtappen die melk ondergaat voordat een zuivelproduct bij de consument terechtkomt. Speciale aandacht gaat naar hygiëne en kwaliteitszorg in de zuivelindustrie en de nutritionele eigenschappen van zuivel.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
boekhouder
HR medewerker
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
milieuverantwoordelijke
opleidingsverantwoordelijke / HR manager
secretaresse
verantwoordelijke logistiek
verantwoordelijke onderhoud
verantwoordelijke productie
verantwoordelijke R&D
vertegenwoordiger
Opleidingscentra
Belgische Confederatie van de Zuivelindustrie - BCZ
bekijk opleiding

Erkende classificeerder runderenkarkassen / varkenskarkassen (Febev)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Opleidingscentra
U Gent
bekijk opleiding

Nascholing vakbekwaamheid : Vervoer van voedingswaren onder geleide temperatuur (Febev)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Module nascholing vakbekwaamheid vrachtwagenchauffeurs, met focus op voorschriften voedselveiligheid en hygiëne bij het vervoeren onder geleide temperatuur. Praktijkvoorbeelden wettelijke bepalingen, gevaren en HACCP en Food Defence voorschriften.
Opleidingen voor o.a.

chauffeur - leverancier
Opleidingscentra
SBM
bekijk opleiding

Productie van mengvoeders - Praktijkdag Feed Design Lab (Bemefa)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Tijdens deze praktijkdag (gegeven in Wansum, Nederland) doorloopt de cursist het ganse proces van diervoederproductie in de pilootfabriek, startend van de grondstoffen tot een afgewerkt eindvoer. Module IV kan slechts gevolgd worden als men de theorie modules I, II en III al heeft gevolgd.
Opleidingscentra
Feed Design Lab
bekijk alle opleidingen

Productie van mengvoeders - theorie Module I, II en III (Bemefa)

(3)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Basiskennis grondstoffen, rond de technologie van doseren, wegen, malen en mengen en rond conditioneren, korrelpersen/extruderen, koelen en kruimelen en rond aspecten van korrelkwaliteit. Praktijkdag mogelijk.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Van analyse tot trendanalyse (Belgapom)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Opleidingscentra
FVPhouse VZW
bekijk opleiding

Vrijwillige oorsprongsetikettering (VCOOL) (Choprabisco)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Opleidingen voor o.a.

HR medewerker
secretaresse
vertegenwoordiger
Opleidingscentra
Terug naar boven