Zoek een opleiding

21 opleidingen gevonden.
bekijk opleiding

Basiscursus zuiveltechnologie voor bedienden (BCZ)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
De verschillende processtappen die melk ondergaat voordat een zuivelproduct bij de consument terechtkomt. Speciale aandacht gaat naar hygiëne en kwaliteitszorg in de zuivelindustrie en de nutritionele eigenschappen van zuivel.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
boekhouder
HR medewerker
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
milieuverantwoordelijke
opleidingsverantwoordelijke / HR manager
secretaresse
verantwoordelijke logistiek
verantwoordelijke onderhoud
verantwoordelijke productie
verantwoordelijke R&D
vertegenwoordiger
Opleidingscentra
Belgische Confederatie van de Zuivelindustrie - BCZ
bekijk opleiding

Basisopleiding allergenen (Fenavian, Febev)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
verantwoordelijke productie
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Basisopleiding Europese diervoederwetgeving (Ovocom)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Opleidingscentra
OVOCOM
bekijk alle opleidingen

Basisopleiding Feed Chain Alliance Standaard (Ovocom)

(2)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Opleidingscentra
OVOCOM
bekijk opleiding

Bewust omgaan met basisvoorwaarden voor voedselveiligheid (HACCP) op de werkvloer (Febev)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Het hoe en waarom v.d. basisvoorwaarden als onderdeel van HACCP. Het belang van hygiënisch werken, in de ruime betekenis van het woord, incl. dierenwelzijn. De mogelijke gevolgen van niet-hygiënisch handelen op de veiligheid van voedingsproducten.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
bereider van grondstoffen
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
ploegbaas
productiemedewerker
productieoperator
uitsnijder-uitbener
verantwoordelijke productie
verpakkingsoperator
vleeswarenbereider
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Bijscholingsdag voor Functionarissen Dierenwelzijn in de pluimvee-en konijnenslachthuizen (VIP/NVP)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Opleidingen voor o.a.

kwaliteitsverantwoordelijke
ploegbaas
verantwoordelijke productie
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Circulaire economie: beleid en impact op verpakkingsmaterialen voor de vleessector (Fenavian, Febev)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
verantwoordelijke productie
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Etikettering van diervoeders - update.(Febev)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
verantwoordelijke productie
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Etikettering, voedselinformatie en nutrionele etikettering (Fenavian, Febev)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Hier leert u wat wel en niet op een etiket thuishoort! Speciale aandacht voor ‘grijze zones’ etiketteringswetgeving. Praktijkvoorbeelden om op een ‘correcte’ manier te leren etiketteren. Europese verordening 1169/2011 ‘Food Information to Consumers’.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
verantwoordelijke productie
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Food Contact Materials : generieke bijlage aan AC gidsen (Fenavian, Febev)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Kwaliteitsverantwoordelijken of verantwoordelijken aankoop/productontwikkeling en management krijgen de nodige inzichten m.b.t. de implementatie van de Generieke bijlage aan Autocontrolegidsen voor materialen die met levensmiddelen in contact komen.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
verantwoordelijke productie
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
Terug naar boven