Zoek een opleiding

7 opleidingen gevonden.
bekijk opleiding

Basisopleiding allergenen (Febev)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Medewerkers van uitsnijderijen waar bereidingen gemaakt worden, krijgen de nodige basiskennis over voedselallergieën, allergenen, de gerelateerde wetgeving en de nodige maatregelen in een voedingsbedrijf om het risico van allergenen te beheersen.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
verantwoordelijke productie
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Diervriendelijk en efficient omgaan met de dieren op het slachthuis.(Febev)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
De betrokken werknemers leren, via een bedrijfsintern opleidingsprogramma op maat, efficiënt omgaan met de slachtdieren (via verworven informatie na analyse, specifiek videomateriaal en de conclusies n.a.v. de uitgevoerde dierenwelzijn audit).
Opleidingen voor o.a.

kwaliteitsverantwoordelijke
ploegbaas
productiemedewerker
verantwoordelijke productie
Opleidingscentra
Thomas More - Campus Geel
bekijk opleiding

Food Contact Materials : generieke bijlage aan AC gidsen (Fenavian, Febev)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Kwaliteitsverantwoordelijken of verantwoordelijken aankoop/productontwikkeling en management krijgen de nodige inzichten m.b.t. de implementatie van de Generieke bijlage aan Autocontrolegidsen voor materialen die met levensmiddelen in contact komen.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
verantwoordelijke productie
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Hoe voorbereiden op een FAVV-inspectie? (Febev)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Levensmiddelenbedrijven voorbereiden om FAVV-inspecties met succes te doorstaan. Reden. Frequentie. Inspectielijsten. Wetgeving. Generieke inhoud horizontale inspectielijsten. Uitdiepen FAVV-inspectielijsten + correcte oplossingen formuleren.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
bereider van grondstoffen
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
ploegbaas
productiemedewerker
productieoperator
uitsnijder-uitbener
verpakkingsoperator
vleeswarenbereider
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Interne auditortraining Febev BRC/IFS/ISO 22000/FSSC 22000 (Febev)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Bijbrengen van noodzakelijke kennis, vaardigheden en attitudes zodat de cursisten achteraf zelfstandig interne audits doeltreffend kunnen uitvoeren binnen de vleesindustrie en effectief bijdragen aan de continue verbetering van het kwaliteitssysteem.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
verantwoordelijke productie
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Kennismaking met levensmiddelenwetgeving (Febev)

(1)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Deelnemers worden wegwijs gemaakt in de opbouw en de inhoud van de Europese en Belgische levensmiddelenwetgeving, noodzakelijke achtergrondinformatie om een gefundeerd HACCP-plan op te stellen. Voor kwaliteitsverantwoordelijken en bedrijfsleiders.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
ploegbaas
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Vrijwillige oorsprongsetikketering (VCOOL) (Choprabisco)

(4)
specialiteit van voedingfederatie(s)
Opleidingen voor o.a.

HR medewerker
secretaresse
vertegenwoordiger
Opleidingscentra
Terug naar boven