Zoek een opleiding

Meer
28 opleidingen gevonden.
bekijk opleiding

Ambachtelijk chocoladebewerker

(1)
Bakkers
België is wereldwijd bekend voor haar ambachtelijk chocoladewerk en overheerlijk patisserie. Dagelijks laten duizenden toeristen zich door deze lekkernijen verleiden. Ook wij zijn echte smulpapen die elk weekend deze zoete hapjes zowel in horeca- als kleinhandelszaken kopen.
Opleidingscentra
SYNTRA AB - Campus Leuven
bekijk opleiding

Ambachtelijk chocoladebewerker - versneld

(1)
Bakkers
Belgische chocolade kent men overal ter wereld. Onze vermaarde chocolatiers zijn bekend in alle windstreken. Dagelijks doen duizenden toeristen zich tegoed aan versbereide pralines en chocolade. En ook de Belgen zelf zijn grootverbruikers van chocolade.
Opleidingscentra
SYNTRA AB - Campus Leuven
bekijk opleiding

Ambachtelijk ijsbereider

(1)
Bakkers
Als ambachtelijk ijsbereider zet je grond- en hulpstoffen (zoals suikers, melk, water) om via een warme bereiding naar diverse soorten van consumptie-ijs maar ook verschillende mengsels en basispreparaten voor consumptie-ijs.
Opleidingscentra
SYNTRA AB - Campus Leuven
bekijk opleiding

Ambachtelijk ijsbereider - versneld

(1)
Bakkers
Als ambachtelijk ijsbereider zet je grond- en hulpstoffen (zoals suikers, melk, water) om via een warme bereiding naar diverse soorten van consumptie-ijs maar ook verschillende mengsels en basispreparaten voor consumptie-ijs.
Opleidingscentra
SYNTRA AB - Campus Leuven
bekijk opleiding

Ambachtelijke ijsbereider

(1)
Bakkers
De ambachtelijke ijsbereider is een persoon die grond- en hulpstoffen, zoals suikers, melk, drinkwater omzet via een warme bereiding naar verschillende soorten van consumptie-ijs, mengsels en basispreparaten voor consumptie-ijs.
Opleidingscentra
SYNTRA campus Ukkel
bekijk alle opleidingen

Bakkerijtechnologie

(2)
Bakkers
Een cursus voor bevlogen vakmensen. Een goede bakker weet niet alleen hoe je een lekker brood maakt, maar ook waarom een bepaalde combinatie van ingrediënten en handelingen tot een smakelijk resultaat leidt.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Banketbakker

(1)
Bakkers
Je vervaardigt broden, degen, chocolade, taarten en andere banketproducten en je leert rekening te houden met de regels rond hygiëne en organisatie.
Opleidingscentra
Syntra Campus Berchem
bekijk alle opleidingen

Bladerdeeg door Thomas Mahou

(4)
Bakkers
Tijdens deze demonstratie zal Thomas Mahou inbp de methoden en geheimen uitleggen voor het vervaardigen van omgekeerd toeren “lamineren”. Ook de andere aspecten zoals smaak, de krokantheid komen aan bod. We zullen ook zien hoe we de werkmethode kunnen rationaliseren van de te maken producten.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Brood- en banketbakker

(1)
Bakkers
Studies tonen aan dat brood- en banketbakker een beroep is met grote toekomstmogelijkheden. In deze opleiding doe je niet alleen de 'broodnodige' theoretische vaardigheden op, je zet al je vaardigheden ook om in de praktijk.
Opleidingscentra
SYNTRA AB - Campus Leuven
bekijk opleiding

Brood- en banketbakker - versneld

(1)
Bakkers
Studies tonen aan dat brood- en banketbakker een beroep is met grote toekomstmogelijkheden. Harde werkers, in combinatie met een creatieve en commerciële feeling kunnen zich zeker en vast onderscheiden in deze sterk veranderende markt.
Opleidingscentra
SYNTRA AB - Campus Leuven
Terug naar boven