Zoek een opleiding

Meer
3 opleidingen gevonden.
bekijk opleiding

Chocolade maken: van boon tot reep

(1)
Bakkers
In deze opleiding leren we chocolade maken startende van gefermenteerde en gedroogde cacaobonen. We gebruiken de kennis en methodes van de Maya’s om vervolgens praktisch aan de slag te gaan met professionele labo machines om een kwaliteits reep te maken.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Theoretische en praktische benadering van de tarwevermaling

(1)
Bakkers
Theoretische en praktijkkennis rond tarwevermaling. Het praktische gebeurt via een graanreinigingsinstallatie en een Bühler-maalautomaat; ook is er een kwaliteitsbeoordeling van inkomende tarwe via analyse van het vochtgehalte en hectolitergewicht.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Theoretische en praktische benadering van tarwe- en bloemkwaliteit

(1)
Bakkers
Theoretische en praktijkkennis rond tarwevermaling. Het praktische gebeurt via een graanreinigingsinstallatie en een Bühler-maalautomaat; ook is er een kwaliteitsbeoordeling van inkomende tarwe via analyse van het vochtgehalte en hectolitergewicht.
Opleidingscentra
Terug naar boven