Zoek een opleiding

Meer
17 opleidingen gevonden.
bekijk opleiding

Alles over roomijs door Nils Hendrikse (Nederlands)

(1)
Bakkers
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre
bekijk opleiding

Boutique Pastries (Engels)

(1)
Bakkers
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre
bekijk alle opleidingen

Chocolade 1.0 (Engels)

(2)
Bakkers
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre
bekijk opleiding

Chocolade 1.0 (Nederlands)

(1)
Bakkers
Basis opleiding chocolade waarbij de theoretische achtergrond over het kristallisatie proces wordt meegegeven.
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre
bekijk opleiding

Chocolade 3.0 (Engels)

(1)
Bakkers
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre
bekijk opleiding

Chocolate 2.0 by Ramon Morato (Engels)

(1)
Bakkers
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre
bekijk opleiding

Designer chocolates by Davide Comaschi (Engels)

(1)
Bakkers
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre
bekijk opleiding

From farm to chocolate by Jitsk Heyninck (Engels)

(1)
Bakkers
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre
bekijk opleiding

Inleiding tot de broodtechnologie

(1)
Bakkers
Verstrekken van theoretische en praktische kennis rond de grondstoffen tarwe en bloem: baktechnologie, de fysico-chemische processen, de rol van ingrediënten en additieven en hun invloed op de houdbaarheid.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Moderne bruidstaarten door Robin Hoedjes (Nederlands)

(1)
Bakkers
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre
Terug naar boven