Zoek een opleiding

Meer
15 opleidingen gevonden.
bekijk opleiding

Alles over roomijs (Nederlands)

(1)
Bakkers
Tweedaagse opleiding door Nils Hendrik voor cursisten met goede vakkennis. Tal van roomijstoepassingen (cakes, biscuits, sorbets, gebakjes, pralines, sticks ...) en technische weetjes (glaçages, decoratie, chocoladecoating ...) komen aan bod.
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre Wieze
bekijk alle opleidingen

Brioche deeg met toepassing vlechten

(2)
Bakkers
Interdisciplinaire en alternatieve aanpak om de ervaring van Gillet Christian en Rachel Blanchon uit Grenoble rond briochedegen over te dragen: alle kennis rond de basisgrondstoffen, het hoe en waarom bij de bereiding en de verwerking ervan.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Chocolade 2.0 (Nederlands)

(1)
Bakkers
Tweedaagse cursus door Chef Justine Lanoo in het Nederlands: leer nieuwe ideeën en tempereer- en vormtechnieken aan om je chocoladevaardigheden naar een hoger niveau te tillen en om professioneel aan de slag te gaan.
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre Wieze
bekijk opleiding

Chocolate 1.0 (Engels)

(1)
Bakkers
Tweedaagse cursus door Chef Francisco Moreira in het Engels: bouw stevige basiskennis op met de nodige praktische vaardigheden om vol vertrouwen je eigen chocoladelekkernijen te creëren.
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre Wieze
bekijk opleiding

Chocolate 2.0 (Engels)

(1)
Bakkers
Tweedaagse cursus door Chef Justine Lanoo in het Nederlands: leer nieuwe tempereer-, vormtechnieken en ideeën aan om je chocoladevaardigheden naar een hoger niveau te tillen en professioneel aan de slag te gaan.
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre Wieze
bekijk opleiding

De andere kant van Roomijs (Engels/Frans)

(1)
Bakkers
Opleiding door wereldkampioen Emmanuel Ryon simultaan in Engels en Frans: essentie van roomijs, sorbets en desserts; creatieve decoratie- en afwerkingstechnieken, technologische theorie en werkwijze, nieuwe toepassingen met Pacojet en softijsmachine.
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre Wieze
bekijk opleiding

Demo over hedendaagse pralines en dessertrepen (Engels)

(1)
Bakkers
Demo in het Engels over hedendaagse pralines en dessertrepen met Melissa Coppel.
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre Wieze
bekijk opleiding

Eclairs en soezen: moderne trends en nieuwe technieken

(1)
Bakkers
Opleidingscentra
Syntra West - Campus Brugge
bekijk alle opleidingen

Eindejaar gebak in een mooi kleedje

(4)
Bakkers
Dorian Zonca, Meester Patissier en lesgever bij Bellouet in Frankrijk deelt opnieuw zijn expertise en kunstzinnigheid zodat je je eindejaarsgebak naar een hoger niveau kan tillen, met extra aandacht voor nieuwe technieken, een sublieme afwerking enz.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Hedendaagse pralines & dessertrepen (Engels)

(1)
Bakkers
Zelf ganacherecepten maken, moderne spuittechnieken, complexe decoraties, unieke combinaties vullingen en smaken voor deelnemers met een hoog vaardigheidsniveau. Deze cursus door Chef Melissa Coppel wordt enkel in het Engels gegeven.
Opleidingscentra
Chocolate Academy centre Wieze
Terug naar boven