Zoek een opleiding

Meer
63 opleidingen gevonden.
bekijk alle opleidingen

Additieven - wetgeving en praktijk (online)

(2)
Voedingstechnologie
Opleidingscentra
Précon Food Consultants BV
bekijk opleiding

Basiscursus zuiveltechnologie voor arbeiders (BCZ)

(1)
Voedingstechnologie
De verschillende processtappen die melk ondergaat voordat een zuivelproduct bij de consument terechtkomt. Speciale aandacht gaat naar hygiëne en kwaliteitszorg in de zuivelindustrie en de nutritionele eigenschappen van zuivel.
Opleidingscentra
Belgische Confederatie van de Zuivelindustrie - BCZ
bekijk alle opleidingen

Basiscursus zuiveltechnologie voor bedienden (BCZ)

(2)
Voedingstechnologie
De verschillende processtappen die melk ondergaat voordat een zuivelproduct bij de consument terechtkomt. Speciale aandacht gaat naar hygiëne en kwaliteitszorg in de zuivelindustrie en de nutritionele eigenschappen van zuivel.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
boekhouder
HR medewerker
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
milieuverantwoordelijke
opleidingsverantwoordelijke / HR manager
secretaresse
verantwoordelijke logistiek
verantwoordelijke onderhoud
verantwoordelijke productie
verantwoordelijke R&D
vertegenwoordiger
Opleidingscentra
Belgische Confederatie van de Zuivelindustrie - BCZ
bekijk opleiding

Batters & coating: hoe maak ik de juiste ingrediëntenkeuze

(1)
Voedingstechnologie
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Biofilms in de voedingsindustrie: preventie en detectie

(1)
Voedingstechnologie
Biofilms zijn vaak de oorzaak van (zware) besmettingen van voedingswaren. Ze liggen aan de basis van 40% van toxische infecties. Het is een continue zoektocht dit type besmetting te voorkomen. Meerdere onderzoeksinstellingen en bedrijven werken samen op zoek naar innovatieve oplossingen.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Bioplastics in de voedingsindustrie

(1)
Voedingstechnologie
Je krijgt een overzicht van de begrippen tot bioplastics als de specificiteiten rond voedselverpakkingen en het gebruik van bioplastics in de voedingsindustrie. Case studies illustreren hoe je verpakkingen uitkiest in een circulaire context.
Opleidingscentra
Belgisch Verpakkingsinstituut (BVI) - Institut Belge de l'Emballage
bekijk opleiding

Chocolade maken: van boon tot reep

(1)
Voedingstechnologie
In deze opleiding leren we chocolade maken startende van gefermenteerde en gedroogde cacaobonen. We gebruiken de kennis en methodes van de Maya’s om vervolgens praktisch aan de slag te gaan met professionele labo machines om een kwaliteits reep te maken.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Circulaire economie: implicatie van de Single Use Plastics directive (Choprabisco) (online)

(1)
Voedingstechnologie
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Circulaire economie: implicaties van de Single Use Plastics directive

(1)
Voedingstechnologie
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Consumer-centered R&D

(1)
Voedingstechnologie
Opleidingscentra
Terug naar boven