Zoek een opleiding

50 opleidingen gevonden.
bekijk opleiding

Aankoop: leveranciersselectie-en beoordeling

(1)
Voedselveiligheid & Kwaliteit
Verscherp de betrokkenheid ten aanzien van voedselveiligheid en -kwaliteit. Overzicht van de huidige wetgeving en de gangbare normen inzake leveranciersselectie en -bewaking.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Allergenen

(2)
Voedselveiligheid & Kwaliteit
Allergenenbeheer blijft een complexe uitdaging. In deze opleiding krijg je een uitgebreid inzicht in de problematiek van voedselallergieën en allergenen, de wetgeving hieromtrent en de implementatie van een allergenenbeheersysteem.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Autocontrole - opleiding en begeleiding op maat

(1)
Voedselveiligheid & Kwaliteit
Basisinzicht in de mogelijke gevaren, de HACCP-systematiek, het leren toepassen van de HACCP-principes en het verkrijgen van commitment van de betrokken medewerkers. Ook kan in deze module een nulmeting worden gedaan als basis voor de begeleiding.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
milieuverantwoordelijke
ploegbaas
verantwoordelijke onderhoud
verantwoordelijke productie
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Autocontrolewetgeving: wat is 'extra' vereist tov de basisvoorwaarden en HACCP ?

(1)
Voedselveiligheid & Kwaliteit
Beleidsverklaring, functieomschrijvingen, interne audits, afhandeling van klachten … allemaal vereisten gebaseerd op de ISO 9000-principes die vertaald worden in de autocontrolewetgeving. Maak kennis met deze vereisten en de praktische invulling.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Bewust omgaan met basisvoorwaarden voor voedselveiligheid op de werkvloer

(2)
Voedselveiligheid & Kwaliteit
Het hoe en waarom van de basisvoorwaarden als onderdeel van HACCP. Het belang van hygiënisch werken, in de ruime betekenis van het woord. De mogelijke gevolgen van niet-hygiënisch handelen op de veiligheid van voedingsproducten.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
bereider van grondstoffen
boekhouder
chauffeur - leverancier
heftruckchauffeur
HR medewerker
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
magazijnier
milieuverantwoordelijke
onderhoudsmedewerker
orderpicker
ploegbaas
processoperator
productiemedewerker
productieoperator
secretaresse
slager
technicien onderhoud
uitsnijder-uitbener
verantwoordelijke logistiek
verantwoordelijke onderhoud
verantwoordelijke productie
verantwoordelijke R&D
verpakkingsoperator
vertegenwoordiger
vleeswarenbereider
Opleidingscentra
bekijk opleiding

BIO-controles en certificatie

(1)
Voedselveiligheid & Kwaliteit
Medewerkers en verantwoordelijken die betrokken zijn bij een ‘bio’-dossier worden via deze opleiding voorbereid op een bio-controle en krijgen inzichten in de bio-regelgeving.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
Opleidingscentra
bekijk opleiding

BRC / IFS / ISO 22000 / FSSC 2200 / COMEOS Food Standaard

(1)
Voedselveiligheid & Kwaliteit
Het hoe en waarom van de basisvoorwaarden als onderdeel van HACCP. Het belang van hygiënisch werken, in de ruime betekenis van het woord. De mogelijke gevolgen van niet-hygiënisch handelen op de veiligheid van voedingsproducten.
Opleidingen voor o.a.

kwaliteitsverantwoordelijke
milieuverantwoordelijke
ploegbaas
verantwoordelijke logistiek
verantwoordelijke onderhoud
verantwoordelijke productie
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
bekijk opleiding

BRC Global Standard for Packaging and Packaging Material

(1)
Voedselveiligheid & Kwaliteit
Laat de deelnemers kennismaken met de BRC-IoP-standaard. Deze norm is opgesteld voor producenten van verpakkingsmaterialen of materialen die contact maken met levensmiddelen.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Crisiscommunicatie in geval van Recall

(2)
Voedselveiligheid & Kwaliteit
Naast een efficiënt incidentmanagementsysteem heb je bij een voedselcrisis een proactieve communicatie-aanpak nodig om professioneel te communiceren met interne en externe doelgroepen. Deze opleiding reikt je hiervoor tips, advies en technieken aan.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
ploegbaas
verantwoordelijke productie
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Digitalisering kwaliteitsmanagement

(1)
Voedselveiligheid & Kwaliteit
Door digitalisering kan je je kwaliteitsmanagement naar een hoger niveau tillen. Deze opleiding reikt tips & tricks aan om je foodsafetymanagementsysteem meer ‘digital proof’ te maken.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
ploegbaas
verantwoordelijke productie
Opleidingscentra
Terug naar boven