Zoek een opleiding

33 opleidingen gevonden.
bekijk alle opleidingen

Aankoop: leveranciersselectie-en beoordeling

(2)
Voedselveiligheid & Kwaliteit
Verscherp de betrokkenheid ten aanzien van voedselveiligheid en -kwaliteit. Overzicht van de huidige wetgeving en de gangbare normen inzake leveranciersselectie en -bewaking.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Autocontrole - opleiding en begeleiding op maat

(1)
Voedselveiligheid & Kwaliteit
Basisinzicht in de mogelijke gevaren, de HACCP-systematiek, het leren toepassen van de HACCP-principes en het verkrijgen van commitment van de betrokken medewerkers. Ook kan in deze module een nulmeting worden gedaan als basis voor de begeleiding.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
milieuverantwoordelijke
ploegbaas
verantwoordelijke onderhoud
verantwoordelijke productie
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Bewust omgaan met basisvoorwaarden voor voedselveiligheid op de werkvloer

(2)
Voedselveiligheid & Kwaliteit
Het hoe en waarom van de basisvoorwaarden als onderdeel van HACCP. Het belang van hygiënisch werken, in de ruime betekenis van het woord. De mogelijke gevolgen van niet-hygiënisch handelen op de veiligheid van voedingsproducten.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
bereider van grondstoffen
boekhouder
chauffeur - leverancier
heftruckchauffeur
HR medewerker
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
magazijnier
milieuverantwoordelijke
onderhoudsmedewerker
orderpicker
ploegbaas
processoperator
productiemedewerker
productieoperator
secretaresse
slager
technicien onderhoud
uitsnijder-uitbener
verantwoordelijke logistiek
verantwoordelijke onderhoud
verantwoordelijke productie
verantwoordelijke R&D
verpakkingsoperator
vertegenwoordiger
vleeswarenbereider
Opleidingscentra
bekijk opleiding

BIO-controles en certificatie

(1)
Voedselveiligheid & Kwaliteit
Medewerkers en verantwoordelijken die betrokken zijn bij een ‘bio’-dossier worden via deze opleiding voorbereid op een bio-controle en krijgen inzichten in de bio-regelgeving.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
Opleidingscentra
bekijk opleiding

BRC / IFS / ISO 22000 / FSSC 2200 / COMEOS Food Standaard

(1)
Voedselveiligheid & Kwaliteit
Het hoe en waarom van de basisvoorwaarden als onderdeel van HACCP. Het belang van hygiënisch werken, in de ruime betekenis van het woord. De mogelijke gevolgen van niet-hygiënisch handelen op de veiligheid van voedingsproducten.
Opleidingen voor o.a.

kwaliteitsverantwoordelijke
milieuverantwoordelijke
ploegbaas
verantwoordelijke logistiek
verantwoordelijke onderhoud
verantwoordelijke productie
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
bekijk opleiding

BRC Global Standard for Packaging and Packaging Material

(1)
Voedselveiligheid & Kwaliteit
Laat de deelnemers kennismaken met de BRC-IoP-standaard. Deze norm is opgesteld voor producenten van verpakkingsmaterialen of materialen die contact maken met levensmiddelen.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Claims

(1)
Voedselveiligheid & Kwaliteit
Deze opleiding verschaft inzicht in de voorwaarden om een claim/IP te mogen gebruiken, de eisen van klanten, de normen en wetten en de toepassing ervan in de praktijk.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Etikettering en voedselinformatie

(1)
Voedselveiligheid & Kwaliteit
De deelnemers worden wegwijs in de ‘horizontale’ wetgeving inzake etikettering gemaakt. Bijzondere aandacht wordt hierbij besteed aan het toepassen van Verordening 1169/2011 betreffende de verstrekking van voedselinformatie aan consumenten (FIC).
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Food Contact Materials: generieke bijlage aan Autocontrolegidsen: wat en hoe implementeren?

(1)
Voedselveiligheid & Kwaliteit
Inzichten verschaffen m.b.t. de implementatie van de ‘Generieke bijlage aan Autocontrolegidsen betreffende materialen die met levensmiddelen in contact komen’.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Food Defense

(1)
Voedselveiligheid & Kwaliteit
Verwerf inzicht in de betekenis en achtergrond van Food Defense en opleiding van het Food Defense-team. We belichten normen en klantenstandaarden, mogelijke bedreigingen en hoe we deze bedreigingen kunnen evalueren en voorkomen.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
Opleidingscentra
Terug naar boven