Opleidingen voedselveiligheid

Opleidingen rond voedselveiligheid kunnen worden georganiseerd in twee formules: opleidingen op maat en opleidingen in open aanbod.

  • Opleidingen op maat van uw bedrijf worden volledig uitgewerkt in functie van uw bedrijf. De tussenkomst van Alimento bedraagt ongeveer 50% van de kost van de lesgever.
  • Opleidingen in open aanbod worden per semester georganiseerd in een vastgelegde kalender. Deze opleidingen richten zich steeds op een welbepaald thema rond voedselveiligheid. Er zijn opleidingen voor verschillende doelgroepen: kwaliteitsverantwoordelijken, management, productieverantwooordelijken, technische dienst, meestergasten, operatoren, … Deze opleidingen zijn gratis voor werknemers uit bedrijven met minder dan 100 werknemers. Deelnemers uit grotere bedrijven betalen 150 euro / dag / persoon.

Begeleidingen voedselveiligheid

Door middel van begeleidingstrajecten kan uw bedrijf geholpen worden bij de uitwerking, implementatie of actualisering van specifieke voedselveiligheids- en kwaliteitsnormen, zoals bvb HACCP, Autocontrole, BRC, IFS, FSSC22000, …

Deze begeleidingstrajecten worden steeds op maat van het bedrijf ingericht. De tussenkomst bedraagt ongeveer 25% van de kost van de lesgever.

Tools

Alimento heeft doorheen de jaren verschillende tools uitgewerkt rond voedselveiligheid en hygiëne.

Contacteer voor meer info

Blijf op de hoogte

Voedingsbedrijven

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven