Werknemers Voor werknemers uit de voedingsnijverheid die werken in paritaire comités 118 en 220. Mijn opleidingenMijn loopbaanMijn financiële voordelenMijn pensioenMijn nieuwsMijn vakbond
Voedingsbedrijven Voor bedrijven uit de voedingsnijverheid die personeel tewerkstellen in paritaire comités 118 en 220. OpleidingenPersoneel- en organisatieadviesVoedselveiligheid en kwaliteitTussenkomsten sociaal fondsAanvullend pensioenNieuwsSectorale verplichtingen en werkbaar werk
Bakkers Voor bakkers die personeel in dienst hebben in hun atelier onder paritair comité 118. PersoneelsadviesOpleidingToolsVakwedstrijdenVoedselveiligheid & hygiëneTussenkomsten sociaal fondsAanvullend pensioenNieuws
Onderwijs Voor leerkrachten, docenten, TA(C) en begeleiders die jongeren voorbereiden op werk in een bakkerij of een voedingsbedrijf. OpleidingenActiviteitenDidactisch materiaalSecundair onderwijsHoger onderwijsInformatie over voedingsindustrieNieuws
Résumé Faire le point sur la manière dont on utilise le temps, apprendre à organiser son temps en fonction des priorités à court et moyen terme. Repartir avec des pistes concrètes d’actions afin de mieux utiliser le temps disponible.
Locatie Voir site web du formateur Referentie IFP/242/43/0303/24232/09 Tussenkomst 150 EUR/jour/pers (max 450/jour/pers pour 3 pers) Startdatum Consultez calendrier formateur Lesgevers Centre Qualité Hainaut - Namur asbl Praktische info Viviane Dedobbeleer071 23 57 22 viviane.dedobbeleer@cqhn.comCentre Qualité Hainaut - Namur asbl Loonkost - VOV En certains cas, une partie des coûts salariaux peut être récupérée par une attestation CEP (Congé Education Payé )