Samenvatting
Studies tonen aan dat brood- en banketbakker een beroep is met grote toekomstmogelijkheden. Harde werkers, in combinatie met een creatieve en commerciële feeling kunnen zich zeker en vast onderscheiden in deze sterk veranderende markt.

Inhoud

Volgende aspecten van brood- en banketbakker komen uitgebreid aan bod:

  • Medewerker bakkerij
    • Activiteiten van de brood- en banketbakker
    • Basis gistdegen
    • Basis beslagen, vullingen en crèmes
    • Basis vet, kook - en bladerdegen
    • Basis hygiëne en veiligheid
  • Degen
  • Luxedegen
  • Basis chocolade
  • Beslagen en taarten
  • Luxe banketproducten
  • Eindproef - verdediging van je praktisch en theoretisch eindwerk voor een jury

Doelgroep
Bakkers, Banketbakkers, leerkrachten bakkerij

Meer info en inschrijven via de website van Syntra.

Praktisch

Locatie
Leuven
Referentie
IPV/131/43/220301/01
Tussenkomst
130 EUR/dag/dlnr (max 390/dag/dlnr voor 3 dlnrs)
Startdatum
24/01/2022
Datums
24/01/2022
Uren
09:00-16:30
Lesgevers
SYNTRA AB - Campus Leuven
Praktische info
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO Portefeuille

Voor deze opleiding is subsidiëring via de KMO-portefeuille niet mogelijk.

Contact Alimento

Jan Vanderghote

Adviseur bakkerijsector
0476 623 596
Terug naar boven