Samenvatting
Deze opleiding is ideaal voor mensen met tearoom, koffie- of theehuisje die zelf gebak willen maken op een eenvoudige basis. Eveneens perfect voor chocolatiers, koks en personen die gedreven zijn om taarten en gebak te maken met professionele recepten.

Inhoud

Cakebeslagen

  • brownies
  • Cake met praliné, hazelnoot en citroen
  • Financier
  • frians

Kookdegen soezenbeslag

  • eclairs
  • zwaantjes
  • soezen
  • profiterol

Biscuits traditioneel

  • Biscuittaart met marsepein
  • Biscuittaart met fruit
  • sachertaart

Kookdegen Eiwit beslag

  • rotsjes

Biscuit – vanille

  • Sprits (Gevuld koekje met mokka-crème)
  • Bokkenpootjes
  • Spiegeltjes
  • Baisers

Amandelbiscuit, jecondebiscuit, …

  • javanais
  • misérable
  • operette van hazelnoot en chocolade
  • operette van pistache en framboos


Doelgroep
Banketbakkers, medewerkers bakkerij en leerkrachten banketbakkerij

Meer info en inschrijven via de website van Syntra

Praktisch

Locatie
Sint-Niklaas
Referentie
IPV/122/43/220203/01
Tussenkomst
65,00 EUR/halve dag (max 195/halve dag voor 3 pers
Startdatum
19/01/2022
Datums
19/01/2022
Uren
00:00-00:00
Lesgevers
Syntra Midden-Vlaanderen
Praktische info
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO Portefeuille

Voor deze opleiding is subsidiëring via de KMO-portefeuille niet mogelijk.

Contact Alimento

Jan Vanderghote

Adviseur bakkerijsector
0476 623 596
Terug naar boven