Samenvatting
Op zoek naar meer info mbt de basisvoorwaardenprogramma’s: reiniging, beheer koude keten, persoonlijke hygiëne, allergenenbeheer, afvalbeheer, traceerbaarheid, …: alle BVP’s komen aan bod in deze opleiding en worden verduidelijkt via praktische tips.
Inhoud:
In deze opleiding worden de basisvoorwaardenprogramma’s grondig toegelicht: van reinigings- en desinfectieplannen, tot ongediertebestrijding, beheer koude ketting, persoonlijke hygiëne, infrastructuur, afvalbeheer en allergenenbeheer, …
Ook basisprincipes m.b.t. traceerbaarheid en basis-werkmethodieken komen aan bod.
De lesgever maakt een vertaalslag tussen de vigerende autocontrolegidsen en de toepassing van de basisvoorwaardenprogramma’s in een school / in een lesomgeving.
Doelgroep:
- leerkrachten voeding (Bakkerij)
- leerkrachten die in hun lesprogramma voeding of deelaspecten ervan behandelen (studiedomeinen Voeding&Horeca, Maatschappij&Welzijn)
- leerkachten Biotechnologische en Chemische Technieken (Biotechnieken)