Inhoud:

Brood en techniek.

Functies van grondstoffen en processen in deegbereidingen.

Samen invloeden van basiselementen bespreken en evalueren in gebakken producten.

Sterke of zwakke bloem? Zacht of hard water? Laag of hoge deegtemperatuur? Verbeteraar? Enz…

Doelgroep:

  • Bakkers en bakkermedewerkers
  • Leerkrachten bakkerij

Basis voorkennis bakkerij is vereist


Inschrijven op de reservelijst

Praktisch

Locatie
SYNTRA AB
Borsbeeksebrug 32 - 2600 BERCHEM (Tel 03 451 99 14)
Referentie
IPV/251/41/2201/87873/01
Prijs
Gratis voor leerkrachten, TA en TAC, actief in voedingsrichtingen en modules voeding.
Tijdsduur
6 uur, geen VOV
Startdatum
29/04/2025
Datums
29/04/2025
Uren
09h30-15h30, Inclusief lunch
Lesgevers
Abatec bv - Deblauwe Ludovic
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

Contact Alimento

Deze sessie is volzet. Wil je geïnformeerd worden wanneer we een nieuwe sessie plannen? Laat je gegevens na.

Jan Vanderghote

Adviseur bakkerijsector
0476 623 596
Terug naar boven