Samenvatting
Slagroom, toppings, hybrids, chanty, plant-based, vegan, hoe zit het nu eigenlijk.?
De bakkerijmarkt ziet vandaag een ruim aanbod aan roomsoorten en alternatieven. Hoe vergelijk je deze in functie van uw producten, uw bedrijfsfilosofie, uw productieproces en uw klantenverwachtingen. In deze opleidin
De bakkerijmarkt ziet vandaag een ruim aanbod aan roomsoorten en alternatieven. Hoe vergelijk je deze in functie van uw producten, uw bedrijfsfilosofie, uw productieproces en uw klantenverwachtingen. In deze opleidin
Inhoud:
- Hoe room en alternatieven verwerken
- De DO’s en de DON’ts
- Proefpanel
- Applicaties
- Workshop
- Evaluatie
Doelstelling:
Meten is weten :
- Hoe beoordeel je room, alternatieven en toppings,vetgehaltes, ...
- Alle voor- en nadelen naast elkaar gezet
- Wat is Overrun, wat zegt de wet, hoe meet je de kwaliteit
Doelgroep:
Bakkers en bakkermedewerkers
Leerkrachten bakkerij
Voedingstechnologen en R&D medewerkers
Geen basis voorkennis vereist