Samenvatting
In deze opleiding leer je EPLAN snel inzetten bij het ontwerp van je besturingen. Daarnaast gaat de aandacht uit naar het beheer van de artikeldatabank, klemmen en kabels, en naar de uitgebreide PLC-functionaliteiten.

Inhoud

Basic deel 1
Een 5-daagse training voor engineers met pc-vaardigheden die zonder voorkennis van EPLAN de mogelijkheden van EPLAN Electric P8 willen leren kennen. Zij willen EPLAN zo snel mogelijk inzetten bij het ontwerp van hun besturingen.
De trainer reikt u ontwerpmethodes aan en u werkt zelf praktijkgerichte voorbeelden uit. U zet voortaan zelfstandig EPLAN-projecten op en bouwt deze in een mum van tijd verder uit.
In het tweede deel van deze EPLAN Electric P8 Basic Training gaat de aandacht vooral uit naar het beheer van de artikeldatabank, klemmen, kabels en de uitgebreide PLC-functionaliteiten. U leert alle functionaliteiten toepassen aan de hand van praktijkgerichte voorbeelden en ontwerpopgaves.

Basic deel 2
Een 3-daagse training voor engineers die eerder al deel 1 van de EPLAN Electric P8 Basic training gevolgd hebben en de opgedane kennis in de praktijk toepassen.
Bij deel 2 gaat de aandacht vooral uit naar het beheer van de artikeldatabank, klemmen, kabels en de uitgebreide PLC-functionaliteiten. U leert alle functionaliteiten toepassen aan de hand van praktijkgerichte voorbeelden en ontwerpopgaves..

Maintenance
Een 2-daagse training voor maintenance-engineers die snel, eenvoudig en nauwkeurig wijzigingen in documentatie willen vastleggen.
Doelstelling is om op elk moment te kunnen beschikken over alle actuele documentatie van de besturingssystemen en installaties binnen uw bedrijf. Tijdens de training wordt besproken hoe u snel wijzigingen aan de installatie in uw documentatie kunt verwerken.

Bovendien leert u hoe u EPLAN Electric P8 als navigatiesysteem in de View-modus kunt gebruiken om snel en doelgericht in uw documentatie te zoeken.

SPECIAL TRAININGS: Op de website van EPLAN vindt u nog meer specifieke EPLAN-trainingen.

Praktisch

Locatie
Lummen
Lokeren
Referentie
IPV/191/43/0619/24729/01
Tussenkomst
130 EUR/dag/dlnr (max 390/dag)
Lesgevers
EPLAN
Praktische info
Loonkost - BEV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor BEV (Betaald Educatief Verlof)

Contact Alimento

Deze opleiding kan ook op maat van uw bedrijf worden georganiseerd.

Herbert Matthys

Adviseur
0473/654.276
Terug naar boven