Werknemers Voor werknemers uit de voedingsnijverheid die werken in paritaire comités 118 en 220. Mijn opleidingenMijn loopbaanMijn financiële voordelenMijn pensioenMijn nieuwsMijn vakbond
Voedingsbedrijven Voor bedrijven uit de voedingsnijverheid die personeel tewerkstellen in paritaire comités 118 en 220. OpleidingenPersoneel- en organisatieadviesVoedselveiligheid en kwaliteitTussenkomsten sociaal fondsAanvullend pensioenNieuwsSectorale verplichtingen en werkbaar werk
Bakkers Voor bakkers die personeel in dienst hebben in hun atelier onder paritair comité 118. PersoneelsadviesOpleidingToolsVakwedstrijdenVoedselveiligheid & hygiëneTussenkomsten sociaal fondsAanvullend pensioenNieuws
Onderwijs Voor leerkrachten, docenten, TA(C) en begeleiders die jongeren voorbereiden op werk in een bakkerij of een voedingsbedrijf. OpleidingenActiviteitenDidactisch materiaalSecundair onderwijsHoger onderwijsInformatie over voedingsindustrieNieuws
Résumé Acquérir les notions théoriques de base relatives à l’élaboration de la bière. Situer la place de l’opérateur dans le processus de production de la bière.
Locatie voir site web formateur Referentie IFP/242/43/2102/24284/01 Tussenkomst 150 EUR/jour/pers (max 450/jour/pers pour 3 pers) Startdatum Consultez calendrier formateur Lesgevers FORMALIM Verviers Praktische info Marie-Christine Devillers087 78 95 82 mariechristine.devillers@forem.beFORMALIM Verviers Loonkost - VOV En certains cas, une partie des coûts salariaux peut être récupérée par une attestation CEP (Congé Education Payé )