Samenvatting
Workshop waarin we een inzicht krijgen in hoe onze adem verbonden is met onze geesttoestand en leren we verschillende ademhalingstechnieken.

Doelgroep
Arbeiders en/of bedienden.

Inhoud
Als we spreken over energiepeil dan zijn drie parameters heel belangrijk:

  • Gezonde voeding
  • Bewegen en ademhaling
  • Slaap

Deze zijn de bouwstenen om ons lichaam energie te geven.
Adem is onze belangrijkste energiebron. Door bewuste ademhaling zorg je voor meer vitaliteit, meer ontspanning en een leeg hoofd. Het effect van een verstoorde ademhaling kan uiteenlopende gevolgen hebben: Verstopping, vermoeidheid, koude voeten, koude neus, duizeligheid, depressie, burn-out, hartritmestoornissen, hoofdpijn, hyperventilatie, paniekaanvallen, slecht en onrustig slapen, niet kunnen ontspannen, verstijven van de spieren in het lichaam, ... . Het grootte voordeel van adem is dat je het altijd bij jou hebt en dat het eenvoudig is om met adem te werken. In deze workshop krijgen we een inzicht in hoe onze adem verbonden is met onze geesttoestand en leren we verschillende ademhalingstechnieken.

Werkvorm
Workshop met ondersteunend materiaal: syllabus met beschrijving van de oefeningen alsook een platform met ondersteunende oefeningen

Duur
3 uur (0,5 dag).

Groepsgrootte
12 tot 15 deelnemers.

Praktisch
Online, incompany of op een externe locatie.

Praktisch

Referentie
IPV/222/47/1077004/01
Tussenkomst
Max. 195 EUR/halve dag
Tijdsduur
Nog vast te leggen
Startdatum
Contacteer de lesgever
Lesgevers
TARAYOGINI
Praktische info
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Contact Alimento

Ils Stevens

Adviseur
0476 91 08 42
Terug naar boven