Samenvatting
In deze opleiding worden alle aspecten, redenen en vragen rond lactose- en glutenintolerantie ontraadseld, bevraagd en beantwoord, er wordt ook een praktisch gedeelte ingelast.

Waarin verschilt een allergie van een intolerantie? Wat brengt lactose-intolerantie en glutenintolerantie teweeg in het lichaam? Hoe ziet een lactosevrij of -arm of glutenvrij dieet eruit?

Er is ook een praktisch gedeelte waar we de keuken intrekken om enkele producten te bereiden.

Doelgroep
Bakkers met interesse voor voeding en leerkrachten die in hun lesprogramma voeding of deelaspecten ervan behandelen.

Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Locatie
Campus Vesalius HoGent
Keramiekstraat 80 - 9000 GENT (Tel 09 243 27 61)
Referentie
IPV/211/41/2207/65996/01
Prijs
Gratis voor een werknemer behorend tot PC 118 of 220, en voor een patroon die zich inschrijft samen met een werknemer (PC 118/220). In alle andere gevallen bedraagt de kostprijs € 100 per dag (halve dag = € 50).
Telt uw bedrijf 100 werknemers of meer (of behoort het tot een groep met in totaal 100 werknemers of meer), dan is de kostprijs voor zowel patroon als werknemer € 100 per dag.
Bij niet verwittigde afwezigheid wordt een annulatiekost van € 150 per lesdag aangerekend.
Tijdsduur
7 uur, geen VOV
Startdatum
30/03/2021
Datums
30/03/2021
Uren
9u00-16u00
Aantal inschrijvingen
0/20
Lesgevers
Hogeschool Gent
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

Contact Alimento

Jan Vanderghote

Adviseur bakkerijsector
0476 623 596
Terug naar boven