Samenvatting
The Chocolate Inspiration Conference met nationale en internationale experts dompelt u onder in de laatste trends uit de chocoladewereld.

Tijdens een inspirerende conferentie, The Chocolate Inspiration Conference, dompelen nationale en internationale experts, trendwatchers en chocolade-innovators, allen enthousiaste chocoladeprofessionals, u onder in de laatste trends uit de chocoladewereld.

In de late namiddag wordt de dag feestelijk afgesloten met de prijsuitreiking van de 9e editie van de Belgium Chocolate Awards 2020 met aansluitend een receptie.

Wanneer : September – oktober : nog te bepalen*

Kostprijs : leerkrachten, bakkers en managers/zaakvoerders indien hij/zij deelneemt samen met de werknemer(s), kunnen rekenen op een tussenkomst van 70 euro per persoon (max. 3 personen per school of bedrijf)

Alimento organiseert niet alleen opleidingen tegen een voordelig tarief, maar geeft ook financiële steun bij opleidingen. Gezien het sterk informerende en inspirerende karakter van de Belgium Chocolate Summit voldoet dit event aan de voorwaarden van een beroepsopleiding. Het betreffende bedrag wordt door Alimento teruggestort na deelname. De aanwezigheid op het event is hiervoor noodzakelijk en wordt gecontroleerd op basis van een handtekening op de aanwezigheidslijst. Het betreffende bedrag wordt dan na de Belgium Chocolate Summit overgeschreven door Alimento.

Informatie dat hier staat is onder voorbehoud van andere maatregelen die genomen worden door de bevoegde autoriteiten/vormingscentra voor de uitzonderlijke situatie met het Coronavirus (COVID-19).

Praktisch

Locatie
Het Pand (Universiteit Gent)
Referentie
IPV/202/43/220301/01
Tussenkomst
70 EUR/sessie (max 70/sessie voor 3 pers)
Lesgevers
nog vast te leggen
Praktische info
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

Contact Alimento

Jan Vanderghote

Adviseur bakkerijsector
0476 623 596
Terug naar boven