Samenvatting
Op zoek naar meer info m.b.t. de basisvoorwaardenprogramma’s: reiniging, beheer koude keten, persoonlijke hygiëne, allergenenbeheer, afvalbeheer, traceerbaarheid; alle BVP’s komen aan bod in deze opleiding en worden verduidelijkt via praktische tips.

Op zoek naar meer info m.b.t. de basisvoorwaardenprogramma’s: reiniging, beheer koude keten, persoonlijke hygiëne, allergenenbeheer, afvalbeheer, traceerbaarheid; alle BVP’s komen aan bod in deze opleiding en worden verduidelijkt via praktische tips.

Programma

  • Basisvoorwaardenprogramma’s grondig toegelicht:
  • reinigings- en desinfectieplannen
  • ongediertebestrijding
  • beheer koude ketting
  • persoonlijke hygiëne
  • infrastructuur
  • afvalbeheer
  • allergenenbeheer, …

Ook basisprincipes m.b.t. traceerbaarheid en basis-werkmethodieken komen aan bod.

De lesgever maakt een vertaalslag tussen de vigerende autocontrolegidsen en de toepassing van de basisvoorwaardenprogramma’s

Doelgroep
Bakkers- en banketbakkers, chocolatiers

Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Locatie
Hof ter zielbeek
Sint-Katharinastraat 191 - 2870 PUURS (Tel 03 886 00 87)
Referentie
IPV/202/41/2206/65878/01
Prijs
Gratis voor een werknemer behorend tot PC 118 of 220, en voor een patroon die zich inschrijft samen met een werknemer (PC 118/220). In alle andere gevallen bedraagt de kostprijs € 100 per dag (halve dag = € 50).
Telt uw bedrijf 100 werknemers of meer (of behoort het tot een groep met in totaal 100 werknemers of meer), dan is de kostprijs voor zowel patroon als werknemer € 100 per dag.
Bij niet verwittigde afwezigheid wordt een annulatiekost van € 150 per lesdag aangerekend.
Tijdsduur
7 uur, geen VOV
Startdatum
07/12/2020
Datums
07/12/2020
Uren
9u00-16u00
Aantal inschrijvingen
1/7
Lesgevers
Claude Pardo (EVA MOENS CONSULT BVBA)
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

Contact Alimento

Jan Vanderghote

Adviseur bakkerijsector
0476 623 596
Terug naar boven