Samenvatting
Een cursus voor bevlogen vakmensen.
Een goede bakker weet niet alleen hoe je een lekker brood maakt, maar ook waarom een bepaalde combinatie van ingrediënten en handelingen tot een smakelijk resultaat leidt.

Doelgroep
Bakkers-banketbakkers, leerkrachten bakkerij-banketbakkerij, werknemers werkzaam in bloemmolens, proefbakkers

Doelstelling
Een cursus voor bevlogen vakmensen.

Een goede bakker weet niet alleen hoe je een lekker brood maakt, maar ook waarom een bepaalde combinatie van ingrediënten en handelingen tot een smakelijk resultaat leidt. Ontdek de technologische achtergrond van de bakkerij, met andere woorden hoe en waarom ingrediënten en handelingen tot een kwalitatief product leiden. Ontwikkel aan de hand van deze kennis je eigen stijl.

Praktisch
Opleiding van anderhalve dag: dag 1 = hele dag met theorie & dag 2 = ½ dag met praktijk

Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Locatie
Hogeschool Gent Schoonmeersen Gebouw C 4.014
Voskenslaan 270 - 9000 GENT (Tel )
Referentie
IPV/211/41/2201/65704/01
Prijs
Gratis voor een werknemer behorend tot PC 118 of 220, en voor een patroon die zich inschrijft samen met een werknemer (PC 118/220). In alle andere gevallen bedraagt de kostprijs € 100 per dag (halve dag = € 50).
Telt uw bedrijf 100 werknemers of meer (of behoort het tot een groep met in totaal 100 werknemers of meer), dan is de kostprijs voor zowel patroon als werknemer € 100 per dag.
Bij niet verwittigde afwezigheid wordt een annulatiekost van € 150 per lesdag aangerekend.
Tijdsduur
10,5 uur, geen VOV
Startdatum
20/01/2021
Datums
20/01/2021 en 27/01/2021
Uren
09:00 - 16:00 (volledige dag met lunch) (Op 27/01/2021 09u00-12u30)
Aantal inschrijvingen
2/12
Lesgevers
Ingrid De Leyn (Universiteit Gent - Campus Schoonmeersen)
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

Contact Alimento

Jan Vanderghote

Adviseur bakkerijsector
0476 623 596
Terug naar boven