Wordt in het Nederlands gegeven

Inhoud
Ontdekkingscursus over de houdbaarheid van ganaches. Aan de hand van software leer je je ganacherecepten perfect in evenwicht te brengen.

Programma

  • Grondige analyse van de verschillende ingrediënten van een ganache
  • Controle en bepaling van houdbaarheid & uitslag van vet
  • Je eigen recepten samenstellen
  • Creëren en testen van nieuwe ganaches
  • Met behulp van software de ganaches uitbalanceren
  • Wateractiviteit leren meten


Opmerking: Denk er dus aan om uw laptop niet te vergeten voor deze cursus.

Publiek
Niveau 3: gevorderd:

  • Voor Chocolatiers/Patissiers : U heeft een goede kennis over chocolade, basistechnieken, enz.
  • De cursussen niveau 3 gaan dieper in op zeer specifieke onderwerpen of toepassingen voor wedstrijden enz.
  • Een sterk gespecialiseerde opleiding bestemd voor deelnemers met een hoog vaardigheidsniveau in het domein van chocolade.

Praktisch

Contact Alimento

Guido Devillé

adviseur
0478 278 496
Terug naar boven