Doelgroep
Kwaliteitsverantwoordelijken en medewerkers in de voedingsindustrie

Doelstelling
De etiketteringsregels voor diervoeders correct toepassen.

Inhoud

  • Wat zijn allergenen en hoe krijgen we ze weg door middel van reiniging of hoe moeten we ze analyseren en detecteren? Welke methode gebruiken we best? Wat is validatie en verificatie en hoe wordt dit uitgevoerd?
  • In deze opleiding bespreken we verschillende droge en natte reinigingsmethodes zoals flushing, enzymatische of bacteriële reiniging, CIP, enzovoort. We kaarten zowel de wettelijke als de VITAL drempelwaarden aan.
  • Via opdrachten leer je wat de aandachtspunten zijn bij monstername, welke sneltesten beschikbaar zijn en hoe je laboresultaten moet interpreteren., ...

Prijs

  • Gratis voor kleine bedrijven (minder dan 100 werknemers).
  • €150 per deelnemer per dag voor een bedrijf met 100 werknemers of meer, of dat behoort tot een groep die in totaal 100 werknemers telt.
  • Geen werknemer of patroon uit paritair comité 118 of 220 : €150.
Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Locatie
Hof ter zielbeek
Sint-Katharinastraat 191 - 2870 PUURS (Tel 03 886 00 87)
Referentie
IPV/192/41/2412/61093/01
Prijs
De prijs varieert naargelang het paritair comité (PC) van de werknemer en de grootte van het bedrijf:
- PC 118/220 + bedrijf met minder dan 100 werknemers: gratis
- PC 118/220 + bedrijf met 100 werknemers of meer (of bedrijf dat behoort tot een groep met in totaal 100 werknemers of meer): € 150 per deelnemer per dag (halve dag = € 75)
- PC 200: enkel gratis voor opleidingen voedselveiligheid en voedingstechnologie (volgens de voorwaarden van CEVORA)
Tijdsduur
3 uur, geen VOV
Startdatum
20/11/2019
Datums
20/11/2019
Uren
nog vast te leggen
Aantal inschrijvingen
0/15
Lesgevers
Joyce Buysse (AM Norman BVBA )
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

Contact Alimento

Karl Meuris

Adviseur
0476/490 421
Terug naar boven