Samenvatting
Zelf ganacherecepten maken, moderne spuittechnieken, complexe decoraties, unieke combinaties vullingen en smaken voor deelnemers met een hoog vaardigheidsniveau. Deze cursus door Chef Melissa Coppel wordt enkel in het Engels gegeven.

Wordt enkel in het Engels gegeven

Inhoud
Til uw gemouleerde pralines en dessertrepen naar een hoger niveau met recepten die een langere houdbaarheid van uw creaties garanderen.

Programma
In deze cursus leert u een volledig assortiment maken :

  • Maak zelf ganacherecepten
  • Leer moderne spuittechnieken met gekleurde cacaoboter
  • Complexe decoraties met behulp van borstels, sponzen en tape
  • Unieke combinaties van vullingen en smaken

Gastdocent
Doorheen haar carrière is Chef Melissa Coppel meerdere malen herkend voor haar buitengewoon chocolade talent en heeft ze verschillende industriële prijzen gewonnen. In 2012, heeft ze ‘The pastry Live: People’s Choice Award’ gewonnen en heeft ze zich telkens geplaatst als tweede voor ‘Chocolatier of the Year’ bij een competitie in Atlanta. In 2013 was ze opnieuw aanwezig om de ‘People’s choice’ Award op haar beurt uit te reiken en won de titel ‘Chocolatier of the year’. Chef Coppel is nu de eigenaar van ‘Sucre LLC’. Tegenwoordig houdt zij zich bezig met lesgeven en het houden van lezingen over de hele wereld om andere chocolade artiesten te inspireren.

Doelpubliek
Gevorderden, Een sterk gespecialiseerde opleiding bestemd voor deelnemers met een hoog vaardigheidsniveau in het domein van chocolade.

  • Voor Chocolatiers/Patissiers : U heeft een goede kennis over chocolade, basistechnieken, enz. De cursussen niveau 3 gaan dieper in op zeer specifieke onderwerpen of toepassingen voor wedstrijden enz.

Uw aandacht aub : een demo, over deze opleiding en producten vindt plaats op :
26/06/2019 (enkel in het Engels), u kan inschrijven via https://www.alimento.be/nl/training/127830

Praktisch

Contact Alimento

Guido Devillé

adviseur
0478 278 496
Terug naar boven