Inhoud
Kom alles te weten over roomijs en ontdek hoe meer roomijsfans de weg naar jouw vinden door deze 2-daagse opleiding met Nils Hendrik, oud leerling van Meester-ijsbereider Hans Kennis.

Programma
Tal van toepassingen en handige weetjes voor het perfectioneren van je chocoladeambacht.

  • Gebruik zowel zoete als hartige ingrediënten om de meest uiteenlopende ijskoude lekkernijen te maken
  • Heerlijke toepassingen met roomijs zoals cakes, biscuits, compotes, sorbets, gebakjes, pralines, desserts op bord, sticks enz.
  • Technische weetjes over glaçages, decoratie, inclusies, chocoladecoating enz.

Doelpubliek
U bent professioneel actief en heeft een goede vakkennis. Bestemd voor deelnemers die vertrouwd zijn met chocolade, al een tijdje werkzaam zijn als chocolatier, patissier of kok, of een cursus voor beginners hebben afgewerkt.

  • Voor Chocolatiers/Patissiers : U heeft een goede kennis over het voorkristalliseren van chocolade, basistechnieken, enz. In opleidingen niveau 2 gaat het eerder om praktijk dan theorie.

Praktisch

Contact Alimento

Guido Devillé

adviseur
0478 278 496
Terug naar boven